Gjenopplivingskurs

Generelt for kurspåmelding:

Alle kurspåmeldinger inkluderer nødvendig kursmateriell. På kursdager som overstiger 4 timer, vil også lunsj være inkludert.

Dersom du ønsker å bestille en instruktør til å komme til din arbeidsplass eller til en privat samling, ta kontakt på post@gjenoppliving.no / tlf 46171614. Vi finner riktig kurs for den enkeltes behov!

Påmelding til kurs er bindene. Det er mulig å si opp plassen skriftlig innen 3 uker før kursstart. Se ellers vilkår under våre kjøpsbetingelser, pkt 7.

Pris per deltaker på våre åpne instruktørkurs er kr 4700,- per deltaker (4900,- for AHLR). Kursavgiften inkluderer forhåndsutsendte kursbøker, samt lunsj og pauseserveringer kursdagen.

Ønsker du instruktør til deg / din bedrift? Ta kontakt for pristilbud.

DHLR

«HLR med bruk av hjertestarter». Dette kurset er riktig for deg som gjennom jobb eller fritid har tilgang til hjertestarter. Kurset har fokus på innøving av kvalitetsmessig god basal hjerte- og lungeredning. Kurset er godt egent for personell som har pålagt eller selvpålagt beredskap.

HHLR

 

«HLR for helsepersonell». Kurset er godt egnet for alt helsepersonell, inkludert studenter, som ikke skal være på avansert nivå. Jobber du i kommunehelsetjenesten, legekontor, sengepost på sykehus, enten du er sykepleier, lege, fysioterapeut, farmasøyt etc, så vil dette kurset være godt egnet.

AHLR

«Avansert hjerte- og lungeredning». Dette kurset er godt egnet for deg som jobber innen akuttmedisin – enten inhospitalt eller prehospitalt.

[contact-form-7 id=»6″]