fbpx

LittleAnne QCPR 4-pk – returordning

kr0.00

Begrenset tilbud om returordning på LittleAnne QCPR. – For hver LittleAnne du leverer inn, får du 20% rabatt på tilsvarende antall ny LittleAnne QCPR.

Forskning viser at god kunnskap om HLR spiller en avgjørende rolle for økt overlevelse ved hjertestans  God trening er grunnleggende for å utføre kvalitetsmessig god HLR, men det kan være en utfordring for instruktører å gi presis og objektiv veiledning på deltagerenes utførelse av HLR. Little Anne QCPR er nå tilgengelig med sanntidstilbakemelding, noe som har vist seg å forbedre både HLR-ferdighetene og selve kurset. 

Little Anne QCPR  gjør det mulig for en instruktør å følge opp til seks elever samtidig gjennom en styringsenhet. Little Anne QCPR Instructor app gir et enkelt visningssammendrag som uthever hvilke studenter som kanskje trenger mer veiledning.

Ved å kunne observere utførelsene gjennom appen, vil instruktøren kunne oppmuntre de som trenger veiledning, slik at deltagerene presterer bedre

Med objektiv tilbakemelding og skåring motiveres elevene ikke bare til å konkurrere med hverandre, men også til å prøve å slå sitt eget beste resultat. Konkurranseelementet gjør opplæringen mer engasjerende og interaktiv, og viser seg å øke motivasjonen.

Beregnet 1-2 ukers leveringstid

Tomt på lager