fbpx

HLR online-kurs

kr600.00

Vi åpner nå for online HLR-kurs! Det er for tiden ikke mange kurs som holdes pga Covid-19 restriksjoner, men behovet for å trene HLR er ikke mindre! Like mange trenger livreddende førstehjelp nå som før Covid-19 kom.  Dette krever at vi som kursleverandører tør å tenke nytt. Vi ønsker nå å gi bort GRATIS 10 plasser på vårt første online-kurs! Her gjelder «førstemann til mølla»-prinsippet.

Dette gratis-kurset vil gå over 2 timer. Du vil få tilsendt egen dukke (MiniAnne) i forkant av kurset, samt en e-læringskode for gjennomføring av e-læring. Ved å fullføre både praktisk kurs og e-læringskurs vil du motta kursbevis. Om du ikke ønsker å gjennomføre e-læring, vil du få tilsendt et deltakerbevis som dokumentasjon på gjennomført trening.

Kurset er gratis, og det følger ingen forpliktelser med. Vi setter veldig pris på tilbakemelding i etterkant dersom noe bør justeres for å få best mulig utbytte. En slik tilbakemelding er ikke et krav for å delta, det er helt frivillig.

For at vi skal kunne sende deg kurspakken, må du legge inn en bestilling her i nettbutikken. Du skal ikke faktureres for selve kurset – kun porto, men vi trenger å vite hvor pakken skal sendes og hvordan vi kan holde dialog med deg i forkant av kurset.

Kursdag vil være tirsdag 26. mai. Kursstart kl 16:30.

Tomt på lager

Varenummer: Kurs113_BHLR Kategori: Stikkord: , , , ,