Immobiliseringspakke, stropper m/klips

kr4,389.00

Kjøp av dette produktet inkluderer: 1 stk. Baxstrap båre, 1 stk. Voksen Stifneck Select nakkekrage, 1 stk. Speedblock startpakke og 4 stk. stropper med festeklips.

Laerdal Baxstrap gir den høyeste kvaliteten og den mest komfortable pleien for pasienter som trenger umiddelbare tiltak for ryggraden. Som et av de letteste og mest stive brettene på markedet, hjelper Baxstrap helsearbeidere å være forberedt på alle slags situasjoner.

Robust og slitesterk

BaXstrap-ryggbrett er utviklet i karbonfiber, har lav vekt og er robust og slitesterk. Karbonfiberdesignet gjør at ryggbrettet forblir støtt og rigid for pasienter opp til 110 kg. Brettet alene veier 8,6 kg. BaXstrap er vanntett og kan derfor brukes i alle omgivelser.

For å gjøre det mer behagelig for pasienten i en nødsituasjon, har BaXstrap en unik profilert design som omslutter pasienten og samtidig gir nødvendig immobilisering. Den sømløse støpeformen gjør brettet like enklet å regngjøre som å bruke. Innstøpte pinner gjør det enkelt å feste stroppene, store håndgrep gir enkel tilgang selv med store hansker.

BaXstrap-ryggbrett sammen med Stifneck Select-krager, Pedi-Pad, Speedblocks og HeadBed II, utgjør Laerdals immobiliseringsløsning. Disse produktene brukt i kombinasjon, gir fullstendig immobilisering av pasienten.

Et produkt som gir flere muligheter, er et mer praktisk produkt. BaXstraps egne stroppehull for pediatriske pasienter fjerner behovet for nødløsninger, som foreksempel bruk av håndklær for å tette åpningen mellom pasienten og stroppen.  Pasienten kan forbli fastspent på båren gjennom røntgen, CT-skanninger og MR-prosedyrer.

 

Produktnr: 981100 Kategori: