fbpx

Gavekort Deluxepakke

kr690.00

GI DEN ULTIMATE GAVEN «EN LIVSVIKTIG GAVE»

Vi feirer skuddår i februar, og har halvert prisen på våre baby- og småbarnskurs! Kursene holdes i våre lokaler i Kristiansand

Den perfekte barselgaven, bursdagsgaven eller julegaven til alle som ansvarer for babyer og små barn.

Gavekort Deluxepakke – «En livsviktig gave». 3 timers kurs i HLR og førstehjelp for baby og småbarn. Kursbok, kaffe, snacks og en nydelig gaveeske med febertermometer, nesesuger, saltvannløsning, «Æ æ livsviktig» MAM sutt, koseklut og HLR pusteduk. Les mer og se kursdatoer nedenfor.

———————————————-

Gaveesken inkluderer: febertermometer, nesesuger, saltvannløsning, «Æ æ livsviktig» MAM sutt, koseklut og HLR pusteduk. Farge på koseklut og HLR pusteduk varierer.

Om gaveesken skal sendes direkte til den heldige mottakeren, ber vi deg skrive navnet på den personen, som en kommentar når du gjennomfører kjøpet. Så vi kan skrive navnet på gavekortet før vi sender pakken.

– Et livsviktig kurs –

Bli med på et livsviktig kurs som kan redde liv! Dette kurs retter seg til gravide, foreldre, besteforeldre eller andre som har ansvar for babyer og små barn.

«Baby- og småbarnskurs HLR og Førstehjelp» vil forberede deg på og øke kunnskapen om hva du skal gjøre hvis noe går galt. Du lærer HLR, førstehjelp og hvordan du skal utføre den ved ulykke og sykdom. Kurset forbereder deg og øker tryggheten til å agere mens du venter på ambulanse.

Gjenoppliving.no driver med utdanning innen HLR og Førstehjelp både for privatpersoner, bedrifter og profesjonelt helsepersonell. Instruktør på kurset er Jofrid Hansson, Daglig Leder i gjenoppliving.no, mor til 3 barn, sykepleier med mange års erfaring fra akuttmottak, legevakt og som HLR-instruktør. Kurset holdes i våre lokaler i Kristiansand.

På kursdagen:

  • Praktisk trening av HLR på dukker
  • Lære korrekt førstehjelp for de minste
  • Fremmedlegeme i luftveien
  • Ulykker og plutselig sykdom
  • Allergi, forgiftning og skader
  • Spørsmål og svar
  • Kurset varer i ca. 3 timer og inkluderer kursbok, kaffe og snacks.

Vi anbefaler at babyen din blir hjemme på kursdagen, så du kan fokusere helt på innhold og prkatisk trening. Dersom dere ikke har mulighet å få barnevakt, er babyen naturligvis velkommen til å være med.

Det må være minst 3 deltaker påmeldte for å holde kurs. Kursprisen er per person.
Maks antall deltaker per kurs er 8.

Om deluxepakken med gavekort skal sendes direkte til den heldige mottakeren, ber vi deg skrive navnet på den personen, som en kommentar når du gjennomfører kjøpet. Så vi kan skrive navnet på gavekortet før vi sender pakken.

12 på lager (kan restbestilles)

Varenummer: Kurs_113_deluxe Kategorier: ,