GHLR kurs

kr45.00

GHLR-kurset er utviklet av Norsk Resuscitasjonsråd (NRR) i samarbeid med Lærdal Medical AS. Det er et grunnleggende kurs for legfolk i hjerte-lungeredning, og følger norske retningslinjer for gjenoppliving. Kurset er utviklet med tanke på praktisk HLR opplæring av personer uten forkunnskaper innen hjerte-lungeredning.

E-læringen omfatter en rekke former for læringsarbeid der du skal benytte en datamaskin/mobiltelefon/nettbrett. Du får presentert fagstoff via filmer og oppgaver, og du får tilbakemelding på besvarte oppgaver umiddelbart.

Målgruppen for GHLR kurset er for alle som ønsker å lære grunnleggende HLR og bruk av hjertestarter. Kurset er revidert i 2023.

E-bok og e-læring finner du under læringsportalen på www.nrr.org – klikk HER. Scroll deg ned til riktig kurs. Koden er tilgjengelig for én person, og knyttes til e-post adressen som benyttes ved innlogging på www.nrr.org. Koden er gyldig i 2 år for gjeldende bruker som ble benyttet ved første gangs registrering. Har du flere brukerkontoer, vil koden kun være gyldig for den kontoen du brukte da du aktiverte koden første gang.

Hvor og hvordan brukes e-boken? – Se HER

E-boken kan ikke lastes ned til egen datamaskin som PDF, men vil være tilgjengelig på www.nrr.org.

NB! Gjør oppmerksom på at det ikke er angrerett på e-bøker! Forsikre deg derfor at du har valgt riktig bok! Dette er  norsk utgave av «GHLR» e-bok!

KVANTUMSRABATT

ANTALL % RABATT
0-10 0%
11-50 5%
50 + 10%

Om du ønsker å bruke kvantumsrabatten, send bestilling på mail til post@gjenoppliving.no

112 på lager

Produktnr: 490-97000 Kategori: Stikkord: , , ,